Info Line / Contact: +40 757 086 540

Despre noi

AGC New Dent va ureaza BUN VENIT!

Bine ati venit pe site-ul AGC New Dent! Suntem distribuitor pentru urmatorii producatori/game de produse: imes-icore® Germania- Competence in CNC and DENTAL-SolutionsS&S Scheftner GermaniaDynamic Abutment Solution Spania, Jensen Dental - MIYO liquid ceramic, Graphenano SpaniaArtiglio ItaliaBiodynamic ItaliaVERTYSYSTEM a.gree Italia si a cartilor Teamwork Media Italia.


imes-icore® GmbH - Competence in dental CAD/CAM solutions
imes-icore GmbH a implementat și menține un sistem de management al calității pentru: “Dezvoltarea, producția, vânzarea și configurarea sistemelor CNC - frezare pentru industrie și sectorul stomatologic.”
Optimizarea strategiilor masinilor de frezat si consumabilele potrivite garanteaza procese de productie eficiente si conduc catre o noua constientizare a calitatii. imes-icore GmbH are o experienta de peste 15 ani pe piata dentara, astfel a 5-a generatie de masini de frezat a fost lansata cu o serie de 10 sisteme diferite de frezare. Acest lucru face ca imes-icore GmbH sa fie singura companie din lume care ofera o solutie optima "la cheie" adaptata cerintelor clientilor sai pentru orice solicitari, pentru oricare centru de frezat, laborator sau cabinet. In plus, va propune nu doar componente individuale, ci solutii inovatoare complet coordonate, cu care puteti lucra optim din prima zi, procesul de productie fiind fiabil datorita sistemului CAD/CAM.


CORiTEC System are urmatoarele componente, produsele CORiTEC sunt perfect compatibile si constituie impreuna o solutie completa de frezare: SCANARE, CAD, CAM, MASINA DE FREZAT/SLEFUIT, FREZE pentru frezat/slefuit si materiale/accesorii, SINTERIZARE, SUPORT.

CORiTEC masini de frezat:
Chairside SystemsCORiTEC one/one+; Small Dental Lab Systems: CORiTEC 150i dry/150i PROCORiTEC 250i Loader PRO;
Big Dental Lab SystemsCORiTEC 350i PRO/CORiTEC 350i Loader PRO, CORiTEC 350i PRO+/CORiTEC 350i Loader PRO+;
Milling Center SystemCORiTEC 650i/CORiTEC 650i LoaderCORiTEC Aligner.

Detalii noua generatie de masini CORiTEC: date tehnice, aplicatii...»                              Detalii oferte masini frezat CORiTEC si CORiTEC System...»


CORiTEC software: CORiTEC SmartControl,  CORiTEC iCAM V5 smart, CORiTEC ione scan, CORiTEC scanner:  i3Dscan color i3Dscan color HR, CAD software
CORiTEC iCAM V5 smart: iCAM V5 este soluția CAM de vârf de la imes-icore®. Software-ul permite calcularea datelor de frezare de înaltă precizie în prelucrarea simultană in 5 axe pentru o bună calitate a suprafeței și precizie la adaptare. În special în cazul materialelor dure, cum ar fi ceramica din sticlă, crom-cobalt sau titanul, datele de frezare de înaltă rezoluție sunt decisive pentru o bună acuratete la adaptare. În plus, durata de viață a frezei este mărită prin funcționarea lină a mașinii în timpul prelucrării. Datorită strategiilor de frezare predefinite dezvoltate de imes-icore® pentru toate materialele și aplicațiile CORiTEC, iCAM V5 vă oferă o soluție CAM valoroasă care crește productivitatea sistemului CAD/CAM.
CORiTEC accesorii pentru masini: CORiTEC Cuptoare sinterizare: iSINT eco / iSINT PRO / CORiDRY; Solutii speciale cu parteneri tehnologici: procesul hybrid CORiTEC 650i; CORiTEC sistem aspiratie: iVAC silent / iVAC silent PRO, iVAC eco+ / iVAC PRO+; CORiTEC mese pentru masini: masa masina T0 /T1 /T2; freze pentru frezat & slefuit cu prindere de 3mm; freze pentru frezat & slefuit cu prindere de 6mm
CORiTEC aplicatii: holder jumatate deschis (C-Clamp), procesarea protezelor dentare, DESS Abutment Holder, NT-Preform® Abutment (nt-training), PreFace® Abutment (Medentika), procesarea partilor secundare pntru CORiTEC one series, gutiere terapeutice; procesarea Hybrid - sinterizare si reprocesare prin frezare, slefuirea blocurior CAD/CAM, lucrari pe implante: bari si punti/one-piece abutments; BioHPP elegance prefabs, frezarea de modele, frezarea  de modele pe implante, frezarea modelelor system BAUMANN...
CORiTEC materiale: CORiTEC model disc, PMMA, ZR disc, ZR HT+ disc, ZR TRANSPA disc,  ZR TRANSPA disc precolorat, ceara disc, COCR disc, COCR MO disc, TI disc...


Pentru toate aceste solutii complete, denumite "CORiTEC SYSTEM", AGC New Dent este UNICUL REPREZENTANT AUTORIZAT in România si este alaturi de dumneavoastra nu doar pentru alegerea celui mai potrivit sistem CORiTEC ci si pentru punerea in functiune, instruire, suport, service, piese de schimb precum si furnizarea unei game variate de consumabile si accesorii CORiTEC potrivite si compatibile, astfel incat sa puteti alege sistemul cu cel mai bun raport pret/performanta dintre systemele CORiTEC.
De asemenea, AGC New Dent a implementat și menține un sistem de management al calității pentru: Distribuție, depozitare, comercializare, vânzări, punere in funcțiune și instruire dispozitive dentare: aparatură de tehnică dentra, echipamente și instrumente dentare, materiale dentare.

Detalii certificate si acreditare AGC New Dent...»