Info Line / Contact: +40 757 086 540

OFERTE AGC New Dent 2022-2023

TEHNOLOGIE CAD CAM














Download OFERTE 2022-2023»







OFERTE AGC New Dent 2022-2023*


*Oferte sunt valabile pana la data de 31 decembrie 2023, in limita stocurilor disponibile. Ofertele sunt valabile pentru pentru comenzile achitate integral la livrare (pentru consumabile) / integral in avans la lansarea comenzii (pentru echipamente si software). Pozele sunt cu titlu de prezentare. Preturile si ofertele pot fi modificate fara un anut in prealabil.



    • masina frezare CNC


    masina frezare CNC

       




    OFERTE AGC New Dent 2022-2023 CORiTEC System imes-icore GmbH*

    Masinile de frezare CORiTEC si aplicatia software CORiTEC iCAM V5 smart sunt perfect compatibile și constituie împreună o soluție completă, testata, optimizata și certificată de frezare CNC denumita CORiTEC SYSTEM - producător imes-icore GmbH.

    CORiTEC iCAM V5 smart oferă o soluție CAM optima creată special de imes-icore GmbH si personalizată pentru masinile de frezare CNC CORiTEC produse de imes-icore GmbH, acest pachet de "CAM si masina de frezat" CORiTEC SYSTEM fiind o solutie “la cheie” oferită utilizatorului care mărește productivitatea sistemului CAD/CAM. Exact aceste opțiuni maximizează avantajele mașinilor de frezat CORiTEC  în cazul în care sunt utilizate împreună cu softurile CORiTEC iCAM V5  dezvoltate de imes-icore GmbH 

    Optimizarea strategiilor masinilor de frezat si consumabilele potrivite garanteaza procese de productie eficiente si conduc catre o noua constientizare a calitatii. imes-icore GmbH are o experienta de peste 15 ani pe piata dentara, astfel a 5-a generatie de masini de frezat a fost lansata cu o serie de 10 sisteme diferite de frezare. Acest lucru face ca imes-icore GmbH sa fie singura companie din lume care ofera o solutie optima "la cheie" adaptata perfect cerintelor clientilor sai pentru orice solicitari, pentru oricare centru de frezat, laborator sau cabinet. In plus, va propune nu doar componente individuale, ci solutii inovatoare complet coordonate, cu care puteti lucra optim din prima zi, procesul de productie este fiabil cu sistemul CAD/CAM.

    Pentru toate aceste solutii complete, denumite "CORiTEC SYSTEM"AGC New Dent este UNICUL REPREZENTANT AUTORIZAT in România si este alaturi de dumneavoastra nu doar pentru alegerea celui mai potrivit sistem CORiTEC ci si pentru punerea in functiune, instruire, suport, service, piese de schimb precum si furnizarea unei game variate de consumabile si accesorii potrivite la cel mai bun raport pret/performanta.


    OFERTE AGC New Dent 2022-2023 - consumabile CAD/CAM*


    OFERTE AGC New Dent 2022-2023*



    OFERTE AGC New Dent 2022-2023*

    OFERTE AGC New Dent 2022-2023*