Info Line / Contact: +40 757 086 540
 • CORiTEC System
  CORiTEC System CORiTEC System CORiTEC System

CORiTEC System

 • Informații la cerere


CORiTEC System imes-icore GmbH

 imes-icore® GmbH - Competence in dental CAD/CAM solutions

  imes-icore GmbH a implementat și menține un sistem de management al calității pentru: “Dezvoltarea, producția, vânzarea și configurarea sistemelor CNC - frezare pentru industrie și sectorul stomatologic.”
  Optimizarea strategiilor masinilor de frezat si consumabilele potrivite garanteaza procese de productie eficiente si conduc catre o noua constientizare a calitatii. imes-icore GmbH are o experienta de peste 15 ani pe piata dentara, astfel a 5-a generatie de masini de frezat a fost lansata cu o serie de 10 sisteme diferite de frezare. Acest lucru face ca imes-icore GmbH sa fie singura companie din lume care ofera o solutie optima "la cheie" adaptata cerintelor clientilor sai pentru orice solicitari, pentru oricare centru de frezatlaborator sau cabinet. In plus, va propune nu doar componente individuale, ci solutii inovatoare complet coordonate, cu care puteti lucra optim din prima zi, procesul de productie fiind fiabil datorita sistemului CAD/CAM.


  CORiTEC System are urmatoarele componente, produsele CORiTEC sunt perfect compatibile si constituie impreuna o solutie completa de frezare: SCANARE, CAD, CAM, MASINA DE FREZAT/SLEFUIT, FREZE pentru frezat/slefuit si materiale/accesorii, SINTERIZARE, SUPORT.

  CORiTEC masini de frezat:
  Chairside SystemsCORiTEC one/one+; Small Dental Lab Systems: CORiTEC 150i dry/150i PROCORiTEC 250i Loader PRO;
  Big Dental Lab SystemsCORiTEC 350i PRO/CORiTEC 350i Loader PRO, CORiTEC 350i PRO+/CORiTEC 350i Loader PRO+;
  Milling Center SystemCORiTEC 650i/CORiTEC 650i LoaderCORiTEC Aligner.

  Detalii noua generatie de masini CORiTEC: date tehnice, aplicatii...»          Detalii oferte masini frezat CORiTEC si CORiTEC System...»


  CORiTEC software: CORiTEC SmartControl,  CORiTEC iCAM V5 smart, CORiTEC ione scan, CORiTEC scanner:  i3Dscan color i3Dscan color HR, CAD software
  CORiTEC iCAM V5 smart: iCAM V5 este soluția CAM de vârf de la imes-icore®. Software-ul permite calcularea datelor de frezare de înaltă precizie în prelucrarea simultană in 5 axe pentru o bună calitate a suprafeței și precizie la adaptare. În special în cazul materialelor dure, cum ar fi ceramica din sticlă, crom-cobalt sau titanul, datele de frezare de înaltă rezoluție sunt decisive pentru o bună acuratete la adaptare. În plus, durata de viață a frezei este mărită prin funcționarea lină a mașinii în timpul prelucrării. Datorită strategiilor de frezare predefinite dezvoltate de imes-icore® pentru toate materialele și aplicațiile CORiTEC, iCAM V5 vă oferă o soluție CAM valoroasă care crește productivitatea sistemului CAD/CAM.
  CORiTEC accesorii pentru masini: CORiTEC Cuptoare sinterizare: iSINT eco / iSINT PRO / CORiDRY; Solutii speciale cu parteneri tehnologici: procesul hybrid CORiTEC 650i; CORiTEC sistem aspiratie: iVAC silent / iVAC silent PRO, iVAC eco+ / iVAC PRO+; CORiTEC mese pentru masini: masa masina T0 /T1 /T2; freze pentru frezat & slefuit cu prindere de 3mm; freze pentru frezat & slefuit cu prindere de 6mm
  CORiTEC aplicatii: holder jumatate deschis (C-Clamp), procesarea protezelor dentare, DESS Abutment Holder, NT-Preform® Abutment (nt-training), PreFace® Abutment (Medentika), procesarea partilor secundare pntru CORiTEC one series, gutiere terapeutice; procesarea Hybrid - sinterizare si reprocesare prin frezare, slefuirea blocurior CAD/CAM, lucrari pe implante: bari si punti/one-piece abutments; BioHPP elegance prefabs, frezarea de modele, frezarea  de modele pe implante, frezarea modelelor system BAUMANN...
  CORiTEC materiale: CORiTEC model disc, PMMA, ZR disc, ZR HT+ disc, ZR TRANSPA disc,  ZR TRANSPA disc precolorat, ceara disc, COCR disc, COCR MO disc, TI disc...


  Pentru toate aceste solutii complete, denumite "CORiTEC SYSTEM"AGC New Dent este UNICUL REPREZENTANT AUTORIZAT in România si este alaturi de dumneavoastra nu doar pentru alegerea celui mai potrivit sistem CORiTEC ci si pentru punerea in functiune, instruire, suport, service, piese de schimb precum si furnizarea unei game variate de consumabile si accesorii CORiTEC potrivite si compatibile, astfel incat sa puteti alege sistemul cu cel mai bun raport pret/performanta dintre systemele CORiTEC.
  De asemenea, AGC New Dent a implementat și menține un sistem de management al calității pentru: Distribuție, depozitare, comercializare, vânzări, punere in funcțiune și instruire dispozitive dentare: aparatură de tehnică dentra, echipamente și instrumente dentare, materiale dentare.

  Detalii certificate si acreditare AGC New Dent...»    


  OFERTE AGC New Dent 2022-2023*


  *Oferte sunt valabile pana la data de 31 decembrie 2023, in limita stocurilor disponibile. Ofertele sunt valabile pentru pentru comenzile achitate integral la livrare (pentru consumabile) / integral in avans la lansarea comenzii (pentru echipamente si software). Pozele sunt cu titlu de prezentare. Preturile si ofertele pot fi modificate fara un anut in prealabil.

  OFERTE AGC New Dent 2022-2023 CORiTEC System imes-icore GmbH*

  OFERTE AGC New Dent 2022-2023 CNC milling machines CORiTEC imes-icore GmbH*  • masina frezare CNC


  masina frezare CNC

     

Scrie un review

               
Captcha
CORiTEC_150i_RO.pdf696.78KB Download
CORiTEC_OFERTE_2020_AGC.pdf1.7MB Download
imes-icore_CORiTEC_machineportofolio_2020_lowres.pdf1.54MB Download
CORiTEC_250i_RO.pdf1.51MB Download
CORiTEC_350i_350i_loader_RO.pdf1.69MB Download
CORiTEC_350iPRO_350i_loaderPRO_RO.pdf1.8MB Download
CORiTEC_350iPROPLUS_350i_loaderPROPLUS_RO.pdf1.89MB Download
CORiTEC_650iRO_OK.pdf1.59MB Download
CORiTEC_350i_PRO_robotRO_OK.pdf843.48KB Download
CORiTEC_oneRO_OK.pdf683.78KB Download
CORiTEC_scanner_software.pdf1.6MB Download
CORiTEC_machine_accesories.pdf1.49MB Download

Produse asemănătoare

CORiTEC 250i series

CORiTEC 250i series

CORiTEC 250i series: CORiTEC 250i Loader PRO            &nbs..

Informații la cerere

CORiTEC 350i series

CORiTEC 350i series

DISCOUNT 10%  pentru CORiTEC 350i series CORiTEC 350i series: CORiTEC 350i ..

Informații la cerere

CORiTEC 650i series

CORiTEC 650i series

DISCOUNT 10%  pentru CORiTEC 650i series CORiTEC 650i series: CORiTEC 650i ..

Informații la cerere

CORiTEC 150i series

CORiTEC 150i series

DISCOUNT 10%  pentru CORiTEC 150i series ..

Informații la cerere

CORiTEC 350i PRO robot

CORiTEC 350i PRO robot

DISCOUNT 10%  pentru CORiTEC 350i PRO robot imes-icore GmbH    &n..

Informații la cerere

CORiTEC one

CORiTEC one

DISCOUNT 10%  pentru CORiTEC one CORiTEC one - Soluția inteligentă pentru la..

Informații la cerere

CORiTEC iCAM V5

CORiTEC iCAM V5

DISCOUNT 10%  pentru CORiTEC iCAM V5 CORiTEC iCAM V5 smart eco CORiTEC iCAM..

Informații la cerere